Menu Sluiten

Muziek voor de allerkleinsten

Houd onze facebookpagina en website in de gaten voor de startdatum van onze volgende cursus. Zou je graag meedoen, maar komt de dag je slecht uit. Laat het weten via ons contactformulier. Bij voldoende interesse kunnen we misschien later in het jaar een groep starten op een andere ochtend.

Kleine kinderen staan open voor verschillende vormen van expressie en dus ook voor muziek. Hoe eerder je je (klein)kind in aanraking laat komen met muziek, des te beter! Muziek maken stimuleert bij het jonge kind de taalontwikkeling, de motorische ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarnaast is het ook gewoon fijn om met uw (klein)kind te genieten van de liedjes en  spelenderwijs met muziek bezig te zijn. 

We werken aan ritmegevoel, leren zingen, durf en spontaniteit, muzikale interactie en natuurlijk ook het sámen muziek maken en sámen bewegen.
In de lessen wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende instrumenten en spelmaterialen die aansluiten bij de liedjes. De groepen bestaan uit minimaal vier en maximaal acht kinderen en hun begeleiders. ‘Muziek voor de allerkleinsten’ is voor kinderen van ongeveer 1,5 tot 4 jaar. Wil je als (groot)ouder met twee kinderen tegelijk meedoen, dan is een aantrekkelijke korting mogelijk.

Prijs: 8 lessen van 45 min. € 80,00
De lessen worden gekenmerkt door enthousiasme. De liedjes die we zingen laten ons dansen, soms een beetje toneelspelen en ook muziek maken met instrumentjes. Ook worden de kinderen langzaam bekend gemaakt met de verschillende aspecten van muziek; hoog-laag, snel-langzaam en sterk-zacht.  

Vul ons contactformulier in om je aan te melden voor de eerstvolgende cursus!