Menu Sluiten

Onlineconcerten

Omdat onze concertserie sinds het begin van de coronacrisis stil ligt, hebben we aan het begin van 2021 drie onlineconcerten opgenomen in onze kapel. De concerten zijn goed bekeken en we hebben fijne reacties gehad van de luisteraars. We willen iedereen ook hartelijk danken voor de donaties die gedaan zijn. U heeft ervoor gezorgd dat we, zodra het weer kan, verder kunnen met onze ‘live’ concertserie. We kunnen niet wachten om u weer te ontmoeten! Het concert van Chris is nog steeds te bekijken via onderstaande link.

Chris van de Kuilen, piano
Chris van de Kuilen heeft piano gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg waar hij ook lange tijd heeft lesgegeven aan de Academie voor Muziekeducatie. Hij is als pianist actief in verschillende ensembles en is mede-initiatiefnemer van het Jacoba Cultuurhuis.

Klik hier om dit concert te bekijken.

Michael van Dijk, gitaar
Michael van Dijk is net afgestudeerd aan de Academy of Performing Arts in Tilburg (het Brabants Conservatorium) en studeert nu musicologie. Michael deed een aantal jaren mee aan het Prinses Christina concours en bleef daar niet onopgemerkt. Hij bracht het tot de finale in de Doelen Rotterdam en won verschillende aanmoedigingsprijzen, waaronder de Gaudeamus Muziekweekprijs voor zijn unieke interpretatie van een moderne compositie, uitgereikt door Aboutaleb. Hij treedt op in verschillende ensembles en weet als leraar vele jonge mensen te enthousiasmeren voor de gitaar.

Aleida Groeneveld (viool) en Martin Kaptein (piano)
Aleida is een getalenteerd violiste die dit jaar zalĀ afstuderen aan het conservatoriumĀ Zwolle. Ze speeltĀ in verschillende ensembles met uiteenlopende muziekstijlen. Ze is actief als orkestvioliste en docent. Met Martin Kaptein heeft ze al verschillende malen samengewerkt. Martin heeft in zijn loopbaan al veel bereikt. Zo was hij o.a. winnaar van verschillende concoursen en finalist van het Grachtenfestival. Hij heeft een brede interesse, zo is hij initiatiefnemer van de Scriabin Club. Deze club wil de muziek en de filosofie van de Russische componist Scriabin meer onder de aandacht brengen.