Menu Sluiten

Onlineconcerten

Omdat het inmiddels al meer dan een jaar stil is in onze concertserie, bieden wij u drie onlineconcerten aan. Onze onlineconcerten zijn opgenomen in onze kapel en gaan op de hieronder genoemde data in première. U kunt op de link klikken en dan ziet u dat er afgeteld wordt naar het moment van première. Mocht u op de première-momenten verhinderd zijn, kunt u de concerten later alsnog bekijken. De concerten blijven na de première gewoon beschikbaar op ons Youtube-kanaal en via onderstaande links te bekijken. Luistertip: onlineconcerten klinken mooier met een hoofdtelefoon op.

Chris van de Kuilen, piano – Première: Zaterdag 27 februari 20.00u
Chris van de Kuilen heeft piano gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg waar hij ook lange tijd heeft lesgegeven aan de Academie voor Muziekeducatie. Hij is als pianist actief in verschillende ensembles en is mede-initiatiefnemer van het Jacoba Cultuurhuis.

Klik hier om dit concert te bekijken.

Michael van Dijk, gitaarPremière: Zaterdag 13 maart 20.00u
Michael van Dijk is net afgestudeerd aan de Academy of Performing Arts in Tilburg (het Brabants Conservatorium) en studeert nu musicologie. Michael deed een aantal jaren mee aan het Prinses Christina concours en bleef daar niet onopgemerkt. Hij bracht het tot de finale in de Doelen Rotterdam en won verschillende aanmoedigingsprijzen, waaronder de Gaudeamus Muziekweekprijs voor zijn unieke interpretatie van een moderne compositie, uitgereikt door Aboutaleb. Hij treedt op in verschillende ensembles en weet als leraar vele jonge mensen te enthousiasmeren voor de gitaar.

Klik hier om dit concert te bekijken.

Aleida Groeneveld (viool) en Martin Kaptein (piano)Première: Zaterdag 27 maart 20.00u
Aleida is een getalenteerd violiste die dit jaar zal afstuderen aan het conservatorium Zwolle. Ze speelt in verschillende ensembles met uiteenlopende muziekstijlen. Ze is actief als orkestvioliste en docent. Met Martin Kaptein heeft ze al verschillende malen samengewerkt. Martin heeft in zijn loopbaan al veel bereikt. Zo was hij o.a. winnaar van verschillende concoursen en finalist van het Grachtenfestival. Hij heeft een brede interesse, zo is hij initiatiefnemer van de Scriabin Club. Deze club wil de muziek en de filosofie van de Russische componist Scriabin meer onder de aandacht brengen.

Klik hier om dit concert te bekijken.

De drie concerten zijn gratis te bekijken, maar we zouden het heel fijn vinden als u dit initiatief en de musici wil ondersteunen d.m.v. een donatie.