Menu Sluiten

Gitaarles

Altijd al gitaar willen leren spelen? Sinds kort biedt het Jacoba Cultuurhuis ook gitaarlessen aan. De lessen worden gegeven door Michael van Dijk. Op dit moment zijn de lessen alleen op dinsdagavond van 19.45u tot 21.15u mogelijk. Vanaf de tweede helft van mei ook op de woensdagmiddag van 12.00u tot 16.00u. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom. Maak gerust eens een afspraak voor een proefles!

Over Michael:

Ik ben op mijn negende begonnen met gitaarlessen. De eerste jaren bij Mien de Rover en de Plektrum Melodisten. Op mijn zestiende werd ik toegelaten tot de Jong Talent Klas van Fontys Conservatorium Tilburg. Inmiddels ben ik daar bezig met mijn afstuderen onder supervisie van Johan Fostier. Ik treed regelmatig op bij diverse gelegenheden en festivals; solo, maar ook als onderdeel van twee vaste ensembles: INTEGRA en EKLEKT. INTEGRA is een cross-over duo (elektrisch gitaar) samen met Sonja Oberkofler (saxofoon) . EKLEKT ontdekt de narratieve, expressieve en sonische mogelijkheden die de klassieke gitaar en fluit (bespeeld door Eduardo Gaspar Polo Baader) te bieden heeft.
Als docent streef ik naar persoonlijke lessen. Ik probeer vanuit de drijfveren en interesses van de leerling hun creativiteit te stimuleren en mee te laten groeien met hun speelvaardigheid op de kleurrijke klassieke gitaar. Iedere leerling ontwikkelt zich op zijn eigen manier en vind voldoening en creativiteit in verschillende facetten van de gitaarmuziek.

Klik hier voor onze tarieven.