Menu Sluiten

Gitaarles

Als docent streef ik naar persoonlijke lessen, mét plezier! Ik probeer vanuit de drijfveren en interesses van de leerling hun creativiteit te stimuleren en mee te laten groeien met hun speelvaardigheid op de kleurrijke klassieke gitaar. Iedere leerling ontwikkelt zich op zijn eigen manier en vind voldoening en creativiteit in verschillende facetten van de gitaarmuziek. Wat we leren: akkoorden, melodiespel, noten lezen, toonladders, klankkleuren, muzikaal gehoor, popmuziek, en ga zo maar door.
De echte jonge gitaristen kunnen starten met een kleinere gitaar: een zogenaamde 1/2 of 3/4 gitaar. Naarmate je ouder wordt kan je dan op een ‘normale’ gitaar overstappen.
Hoewel we eén lesboek als basis zullen gebruiken, neem ik vaak kopieën mee van andere leuke liedjes, schrijven we zelf liedjes, of leren we met bijvoorbeeld popmuziek meespelen. De basis is voor iedereen hetzelfde: we leren noten lezen, verschillende akkoorden spelen, en een fijne houding om vanuit te musiceren. Het lesboek dat we gebruiken is afgestemd op de leerling en diens leeftijd.
 Ik geef ook nog les op de ukelele, een leuk instrument om op te beginnen, of om tezamen met de gitaar te leren! Voel je welkom voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan via ons contactformulier. Kijk hier voor onze tarieven.